Sütleğen İlkokulu

Vizyon: Bilim ve teknolojinin farkında olan, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, kendine güvenen, katılımcı, sorgulayıcı, etkili ve nitelikli, çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmek.

Misyon: •Öğrencilerin, Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı yetişmeleri, •Bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmeleri, •Bilgili, becerili, özgüvenli olmaları, •Çevresi ile iyi iletişim kurma becerisi kazanmaları, •Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmeleri, •Gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmeleri, •Davranış ve başarının paralelliğini benimsemeleri, •Liderlik özelliğini kazanarak işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmaları için çalışmaktır.

Başarılar:

Isınma: Kalorifer ile ısınmaktadır.
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Antalya-korkuteli-elmalı-kalkan-kaş güzergahında araçlar çalışmaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0242 832 3131

WEB - https://sutlegenio.meb.k12.tr

Adres - Sütleğen Mahallesi/Kaş/ANTALYA

Kütüphane Kitap Sayısı :1931
Öğretim Şekli :Normal öğretim.

Yerleşim Yeri - Sütleğen Köyü Sütleğen İlkokulu

Adres - Sütleğen Mahallesi/Kaş/ANTALYA

Ulaşım Anayol üzerinde bulunmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Antalya´ya 162 km, Kaş´a 60 km uzaklıktadır.